• Sådan finder du den bedste solcreme

  Har dine solcellers besparelse på elregningen betalt sig af, så du nu skal på ferie sydpå? Så kig med her, hvor vi beskriver nemt og hurtigt, hvordan du finder den helt rigtige solcreme til turen.
  Læs mere
 • Hvilke solceller producerer mest strøm?

  Flere og flere danskere benytter sig af solcellepaneler. Står du og skal til at købe dine første solceller? Så læs med her og find ud af, hvilke solceller der findes på markedet. Hvilke er de mest effektive, og hvilke er de billigste?
  Læs mere
 • 7 trin: Lær at installere dit solcelleanlæg

  Det anbefales at du ikke selv installere dine solceller, men hvis du alligevel vil gøre det selv så kan du få hjælp i vores 7-trins guide lige her. Læs mere og få installeret dine solceller.
  Læs mere
 • SAMMENLIGNING: Solenergi vs. andre energikilder

  Det kan være en jungle at skulle skelne mellem de forskellige typer ag brændstoffer. I denne artikel kan du nu blive klogere på, hvilken vedvarende eller midlertidige energi, du vil vælge.
  Læs mere
 • Sådan skal dine solceller placeres

  Størstedelen af de danskere der klager over at deres solcelleanlæg ikke producerer så meget energi som lovet, har placeret deres solceller forkert. Tjek her om du har gjort det rigtigt.
  Læs mere
 • Fordele og ulemper ved solceller og solenergi

  Er du ved at overveje om du skal investere i et solcelleanlæg, men er i tvivl om, hvorvidt det kan betale sig? Klik videre og bliv klogere
  Læs mere
 • Her er den nye klimalov

  Regeringen vedtog den 11. juni 2014 en ny klimalov, der skal sikre at vi opnår vores klima målene for 2050. Du kan læs mere her og blive klogere på, hvad denne klimalov præcist indeholder.
  Læs mere
 • Derfor skal du have solceller i dit sommerhus eller kolonihave

  Når vi taler om solceller, er det typisk i forbindelse med almindelige huse eller erhvervs-bygninger. Mange ved derfor ikke, hvor god en ide det faktisk er, at installere solceller i sommerhuset eller kolinihaven. Læs mere i denne artikel og blive klogere.
  Læs mere
 • Sådan styrer du udenom dårlige solceller

  Når du skal ud og finde et solcelleanlæg, skal du huske: Det er ikke ligemeget, hvilket solcelleanlæg du køber. Der er nemlig mange spillere på markedet. Det er desværre ikke alle leverandører og forhandlere, der er lige bevidste om, hvilken kvalitet de sælger. Bliv nu klogere på, hvordan du undgår de dårlige solceller.
  Læs mere
 • Guide: 8 ting du skal vide, når du køber solceller?

  Solcellemarkedet er stigende. Der kommer konstant nye spillere på markedet, og det resulterer i en svingende kvalitet. Ved hjælp af denne brugerguide får du nu hjælp til, hvilke spørgsmål du skal huske, at stille inden du køber dit solcelleanlæg.
  Læs mere
 • Hvorfor skal jeg vælge solceller?

  Hvis du er forvirret over, hvorfor du skal vælge solceller, bør du læse videre her. Her får du nemlig svar på de vigtigste fordele når det kommer til solenergi.
  Læs mere
 • GUIDE: Hvilket solcelleanlæg skal jeg vælge?

  Hvis du er i tvivl om, hvilken type solcelletype, der passer bedst til din bolig så læs mere her. Vore simple guide kan nemlig gøre dig klogere på, hvilken type solcelle, du bør vælge.
  Læs mere
 • Hvad er en inverter til solceller?

  Hvad er det nu lige en inverter er? I denne artikel kan du finde svar på hvad det er, hvad den koster, og hvordan den passer sammen med solceller.
  Læs mere
 • Her finder du informationer om solceller, priser og økonomi

  I denne artikel forsøger vi på en visuel måde, at fortælle om solceller, pris og økonomi. Du kan blive klogere på hvor meget en solcelle koster samt, hvor mange penge du kan spare.
  Læs mere
 • Her er 3. generations solceller: Fotoelektrokemiske og polymere solceller

  Ligesom alle andre teknologier så udvikles solceller hele tiden. Vil du vide mere om hvad det helt nye indenfor solceller er, så skal du læse mere lige her.
  Læs mere
 • Hvad er et 6 kW solcelleanlæg?

  Er du forvirret over forskellen på et 6 kW og 3 kW solcelleanlæg, og bliver du rundtosset af alle de forskellige begreber? Fortvivl ikke. I denne artikel guider vi dig igennem de forskellige begreber, og forklarer hvad 6 kW betyder.
  Læs mere
 • Her er forklaringen på 6 Kw reglen

  Der har været megen diskussion omkring, hvordan 6 kW reglen skal forstås. I denne artikel vil vi forsøge at forklare 6 kW reglen, således du ikke længere er i tvivl om, hvad den går ud på.
  Læs mere
 • Hvad koster solceller?

  Det er lidt en prisjungle, man skal manøvrere i når man drømmer om et solcelleanlæg. I denne artikel guider vi dig rundt i prisjunglen og giver råd til, hvad du skal være opmærksom på. Læs mere her og bliv klogere.
  Læs mere
 • Her er prisen på et solcelleanlæg

  Går du og drømmer om at købe et solcelleanlæg? Her kan du læse mere om prisen. Vil du vide hvilke faktorer, der påvirker solcelleanlæggets pris, så klik videre og bliv klogere.
  Læs mere
 • PRISFALD: Det koster solceller om 5 år

  Kan det passe at prisen på solceller i fremtiden vil falde med omkring 40.000 kr? Kan det så betale sig at investere allerede nu? Læs mere her og blive klogere på, hvordan det kan påvirke din privatøkonomi at investere i et solcelleanlæg.
  Læs mere