Indhent tilbud på solceller her
Sammenlign pris og kvalitet på solceller
Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører.

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører.

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser.

Omtale og anbefalinger:
OK
Penge
bolio
energi
Få op til 4 tilbud her Solceller - Få op til 4 gratis tilbud på solceller
Det tager under et minut!
Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 03. oktober 2016

Hvorfor skal jeg vælge solceller?

I denne artikel har vi samlet de bedste argumenter for, hvorfor du burde investere i grøn energi. Gå gennem de 6 argumenter og find ud af, hvad du lægger mest vægt på.

Derfor skal du vælge solceller

  • Med solceller sparer du penge allerede fra første år
  • Med solceller kan en forbrugstilpasning betale sig
  • Med solceller kan oplade din elbil
  • Med solceller kan du producere din egen strøm
  • Med solceller sikre du fremtiden
  • Med solceller forbedrer du din økonomi

Læs også: Information om solceller

Med solceller sparer du penge allerede fra første år

Ved at købe et solcelleanlæg sparer du årligt så mange penge, at selvom du tager et lån, så kan det stadig betale sig. Det betyder altså, at selv det første år har du mulighed for at spare penge. Hvis du har en virksomhed, kan du således også afskrive omkring 25 procent af solcelleanlæggets værdi om året. på den måde sikrer du en besparelse fra start. Hvis du er privat boligejer, findes der et utal af tilskudsordninger og muligheder for at spare ekstra penge. Så det er bare med at undersøge markedet.

Med solceller kan en forbrugstilpasning betale sig

Du skal finde et solcelleanlæg, der passer til dit forbrug. Men faktisk kan du med fordel også vælge at tilpasse dit forbrug til solcellen. Det vil give dig en ekstra besparelse. Desuden vil du kunne spare mange penge om året, ved at mindske dit nuværende forbrug samtidig, med du anskaffer dig en solcelle. Hvis du gør dette, har du faktisk muligheden for at indtjene solcelleanlægget igen i løbet af kun 10 år. Efter de første 10 år, vil der kun være ren profit og energi tilbage. Du har mulighed for at tilkøbe batteri løsninger og styring, som kan hjælpe til til at udnytte den strøm solcelleanlægget genererer endnu bedre.

Med solceller kan oplade din elbil

Står du og overvejer at anskaffe dig en elbil og samtidig trænger til en ny carport? Hvorfor så ikke købe en carport med solceller? Hvis du belsutter at gøre dette kan du oplade din elbil med meget billig strøm.

Med solceller kan du producere din egen strøm

Det bliver mere moderne at være selvforsynende f.eks. ift. grøntsager. Med et solcelleanlæg har du muligheden for at være selvforsynende med strøm. Du skal blot tilpasse dit forbrug til dit solcelleanlæg. Hvis du tilknytter dit solcelleanlæg til nettomålerordningen løber al den strøm, du ikke anvender ud på det kollektive el-net. Det kaldes også at du sælger det. Hvis du tilgengæld bruger mere strøm i en time hvor solcelleanlægget ikke producerer strøm, så kaldes det at du genkøber din strøm.

Med solceller sikre du fremtiden

Solceller kan sikre fremtiden på flere måder. Når vi anvender bæredygtig eller vedvarende energi betyder dette, at vi anvender vind, bølge eller solenergi. Vedvarende energi er defineret ved, at nuværende generationer kan udnytte energi, uden det påvirker fremtidige generationer negativt. Det vil altså sige, at solenergi er en energikilde, vi kan udnytte uden den skader miljøet

Solceller er også fremtiden i den forstand at den danske regering har en klar målsætning om, at vi i de næste 30 år skal gå over til at udnytte 100% bæredygtig energi. Dette betyder, at den danske regering virkeligt vil gøre deres for, at flere danskere skal investere i solenergi.

Med solceller forbedrer du din økonomi

Et solcelleanlæg kan forbedre din økonomi på flere måder. Først og fremmest vil du helt automatisk komme til at spare penge på din el-regning. Dernæst har du muligheden for at få tilskud fra regeringen. Det såkaldte håndværkerfradrag sikrer, at danskerne ikke skal have nær så mange penge op af lommen, som de tidligere skulle.

Et solcelleanlæg kan også få dit hus’ værdi til at stige. Regeringens mål betyder nemlig, at des mere energivenlige huse er des mere efterspurgte er de. Regeringens mål betyder således også, at vi i den nærmeste fremtid kan forvente, at der vil komme endnu flere gebyrer på vores kollektiv el. Dem der har solceller vil derfor spare penge her.

Er du rigtig smart så sætter du dit forbrug ned og tilslutter dine solceller det kollektive el-net. Det betyder nemlig, at du i et vist omfang kan tjene på den strøm det er ren overproduktion og som alligevel sendes ud på nettet.

Læs også: GUIDE: Hvilket solcelleanlæg skal jeg vælge?

Bestil gratis og uforpligtigende op til 4 tilbud på solcellepaneler. Du skal blot udfylde kontakformullaren til højre.