Indhent tilbud på solceller her
Sammenlign pris og kvalitet på solceller
Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører.

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører.

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser.

Omtale og anbefalinger:
OK
Penge
bolio
energi
Få op til 4 tilbud her Solceller - Få op til 4 gratis tilbud på solceller
Det tager under et minut!
Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 03. oktober 2016

Solceller: Her er de 30 mest stillede spørgsmål

Vi har samlet de 30 mest søgte spørgsmål omkring solceller på google. Vi håber du kan få svar på alle dine spørgsmål nedenfor.

Solceller Spm

Hvad er solceller? Hvordan skal solceller placeres?

Det er kun 2 ud af de mange spørgsmål forbrugerne har omkring solceller hver eneste dag. Det kan godt være svært at finde rundt i, hvad der er op og ned, når det kommer til solceller. Der er rigtig mange informationer at holde styr på.

Derfor har vi valgt at samle de 30 mest spørgsmål omkring solceller her på siden. For at gøre det nemmere at finde rundt i, har vi opdelt dem i 3 kategorier: "Generelle spørgsmål", "Hvad er...?" og "Økonomisk og praktisk"

Få tilbud: Information om solceller

Vi håber,du finder svar på dine spørgsmål.

God fornøjelse! 

3 Typer Sps

1. Hvilke fordele og ulemper er der ved et solcelleanlæg?

Der er flere heldigvis flere fordele end ulemper ved solceller og solenergi. En af fordelene er det økonomiske aspekt. Du har nemlig muligheden for at spare rigtig mange penge hvert år, hvis du blot investerer i solceller. Læs mere 

2. Hvor mange forskellige typer af solceller findes der?

Der findes som udgangspunkt 3 typer af solceller. Den første type er stand alone solceller, den anden type er nettilsluttet og den tredje type er hybrid solceller. Hybrid solcelleanlæg kan ses som en kombination af de to andre slags. Et stand alone anlæg skal ikke tilsluttes det offentlige elnet. Det skal et nettilsluttet solcelleanlæg derimod.Læs guiden

Eller læs om de tre typer solcelleanlæg her:

3. Hvor lang levetid har et solcelleanlæg?

Et solcelleanlæg har en lang levetid. Et solcelleanlæg lever i op til 30 år. Gennem de 30 år et solcelleanlæg virker kræver det ikke specielt megen vedligeholdelse. Det eneste du skal forvente der ikke holder i 30 år er solcelleanlæggets inverter. Inverteren skal udskiftes cirka hvert femtende år. Læs mere

4. Hvilken type solceller er bedst tyndfilm eller poly- og monokrystallinske

Man kan ikke sige hvad der er bedst af disse tre typer. Der er stor forskel på dem, og det er noget du selv er nødt til at vurdere. De tre typer har hver deres fordele og ulemper. Desuden kan vi forvente en fjerde type på markedet i løbet af de næste par år. Du kan læse mere her:

5. Hvorfor skal jeg vælge solceller?

Der er mange gode argumenter for at vælge solceller. De fleste vælger imidlertid at investere i solceller, fordi de kan spare penge. Der er flere tusinde kroner at spare årligt med bæredygtig elektricitet. Læs mere

HVAD ER

1. Hvad er solceller?

Solceller en en bæredygtig energikilde. Solceller kan producere vedvarende strøm til dit hjem. Solceller optager energi fra solen om omdanner denne energi til elektricitet. Solceller producerer mest strøm når solen står direkte på solcellen, men det er faktisk muligt for solceller at generere energi hvis der er overskyet. Læs mere om solceller

ØKONIMI

Bestil gratis og uforpligtigende op til 4 tilbud på solcellepaneler. Du skal blot udfylde kontakformullaren