Indhent tilbud på solceller her
Sammenlign pris og kvalitet på solceller
Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører.

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører.

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser.

Omtale og anbefalinger:
OK
Penge
bolio
energi
Få op til 4 tilbud her Solceller - Få op til 4 gratis tilbud på solceller
Det tager under et minut!
Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 03. oktober 2016

7 trin: Lær at installere dit solcelleanlæg

Hvis du drømmer om selv at installere dit solcelleanlæg så læs mere her. Vi har nemlig lavet en 7-trins guide der kan hjælpe dig.

Guide 7 Trin

Selvom solceller er en dyr investering, men heldigvis har du som solcelleejer en stor fortjeneste at hente. Energipriserne vil stige markant i løbet af de næste 10 år. Med et solcelleanlæg vil du undgår disse ekstra økonomiske udgifter. Derudover vil du i løbet af 10 år kunne afbetale dit solcelleanlæg. Derefter anvendes du således kun grøn og gratis energi.

Måske har du allerede købt dine solcellepaneler og du vil gerne eksperimentere med selv at installere dit solcelleanlæg, så skal du følge med nu. Spænd værktøjsbæltet, puds værktøjet og følg vores simple guide lige her.

Læs også: Installation og montering af solceller

7 trin: Lær at installere dit solcelleanlæg

  1. Vælg den rette placering for dit solcelle panel. Du kan læs mere om den rigtige placering her: Sådan skal dine solceller placeres
  2. Udfra breddegraden i Danmark kan vi regne ud at den mest optimale hældning for solceller er 45 grader. Sørg derfor for at komme så tæt på denne hældning som muligt, når du installerer solcelleanlægget.
  3. Ophæng skal placeres fire meter fra hinanden og oven på spærene. Det anbefales, at du kigger på arkitekttegningerne over din bolig, så du finder de rigtige spær.
  4. Bor nu huller forsigtigt ind i spærene. Disse huller skal bruges til at fastgøre solcellerne til taget.
  5. Fastgør nu monteringsstativet med stålbolte. Du skal sikre dig at området omkring boltede er forseglet for, at holde det hele lufttæt.
  6. Monter nu solpanelerne. Sikre at solcellerne placeres således, at der er et luftigt omkring solcellerne, så de kan opnå maksimal effekt.
  7. Nu er dit solcelleanlæg installeret. Du kan nu tilslutte solcelleanlægget til det kollektive el-net. Det anbefales, at du får en professionel elektriker til at hjælpe med dette.

Her på GreenMatch.dk anbefaler vi til hver en tid, at du får professionel hjælp til at installere dit solcelleanlæg. På den måde sikrer du, at der bliver gjort ordentligt. Solceller er trods alt en dyr investering, og det ville være ærgerligt, hvis det gik galt. Desuden kan du få tilskud til håndværkerhjælp.

Læs også: Tilskud til håndværkere

Bestil gratis og uforpligtigende op til 4 tilbud på solcellepaneler. Du skal blot udfylde kontakformullaren