Sådan virker solceller

Bliv klogere på hvordan solceller virker - Bestil flere tilbud...

Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører.

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører.

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser.

Omtale og anbefalinger:
OK
Penge
bolio
energi
Få op til 4 tilbud her Solceller - Få op til 4 gratis tilbud på solceller
Det tager under et minut!
Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 26. maj 2016

 

De fleste danskere er efterhånden klar over, at det er en god ide at investere i solceller. De fleste købere vælger solceller som deres bæredygtige energikilde, fordi der er store besparelser at hente, samtidig med du skære ned for dit Co2 udslip.

Trods ovenstående ved de færreste, hvordan solceller egentlig virker. Det betyder at mange er bange for, at de ikke selv kan opnår de store fordele, der er forbundet med solceller. Faktisk forholder det sig sådan, at de fleste boligejere kan nyde stor fordel af et solcelleanlæg. Solceller findes i mange størrelser og typer, og kan på den måde tilpasses direkte til den enkeltes behov. Her i artiklen får du en gennemgang af, hvordan solceller virker.

Læs mere om: Solceller

Sådan virker solceller

Lidt simpelt forklaret så virker solceller sådan, at når solstrålerne rammer solcellerne, så bliver der produceret elektricitet. Solceller bliver oftest placeret på taget, idet der er der solen har bedst mulighed for at ramme. Der er dog masser af eksempler på solceller der er installeret alternative steder.

I denne video har GreenLiving Solar visualiseret, hvordan solceller virker.

;

Forskellige typer af solceller

Der findes flere typer af solceller. Disse forskellige typer optager solen på hver sin måde. Vil du vide mere omkring, hvordan disse virker, så skal du blot klikke videre på billederne nedenfor.

Mono -knap

Poly -knap

Tyndfilm -knap

Forskellige solcelleanlæg

Der findes flere typer solcelleanlæg. Det er forskelligt hvordan disse optager solen. Desuden er det meget forskellige, hvad der sker med den mængde el, der er overproduceret. Læs mere og bliv klogere ved at læse videre.

Natt -knap

Stand -knap

Hybrid -knap